top of page
Massageoliën

Het ontstaan van

Terre Pure

Een eigen instituut…
Al jaren speelde het idee in m’n hoofd. Het begon allemaal zeer toevallig. De honger naar kennis en zelfontplooiing, leidde mij naar de avondschool. Vaak liep ik rond met een camera in de hand, dus besloot ik een cursus te zoeken die aansloot bij mijn interesses. Dus een cursus fotografie paste perfect bij mijn interesse en was een logische stap. Hiermee was ik toch wel enkele jaren zoet. Na een volledige opleiding fotografie, ging ik op zoek naar een nieuw doel. Bij voorkeur een cursus die te combineren was met fotografie. Make-up leek een ideale aanvulling voor portretfotografie. Vanaf de eerste les verloor ik mijn hart in de praktijkklas. Dit gevoel van rust, kalmte en innerlijke vrede verdween echter nooit.

 

Wat begon als een nieuwe, frisse uitdaging, werd al snel een echte passie. Na 4 jaar opleiding behaalde ik het diploma van schoonheidsspecialiste. Dankzij vele uitbreidende en  specialisatie cursussen door deze jaren heen ontdekte ik hoe veelzijdig het beroep is. Ik specialiseerde me in massages. Met behulp van massages kunnen tal van problemen verholpen en voorkomen worden op een zachte manier. Zelfs stress, blokkades, spanningen,…  een onmogelijk te vermijden element in onze samenleving, kan verminderd worden. Het mooie aan deze behandelingen is dat het onbewust zo veel meer positieve effecten heeft op het algemeen welzijn. Het gevoel van voldoening na een geslaagde behandeling of massage is niet te omschrijven. Tevreden mensen  geven een ongelofelijke boost en dit geeft telkens opnieuw de motivatie om nog meer kennis op te doen. 

 

Elke massage wordt steeds gegeven met liefde en passie voor het vak. Na jaren specialiseren en uitbreiden kwam het besluit om van deze -uit de hand gelopen- hobby mijn beroep te maken. Uiteindelijk kwam mijn grote droom uit…

massage Stone

Touch The Body,

Calm The Mind, Heal The Spirit

bottom of page